Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat kínál Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak azért, hogy érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg Önnek más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások aloldalon. További információ az adatvédelemről  

Értem

Ibizára és Portóba biztosít csatlakozást Budapestről a Ryanair

 

Két útvonalon tette elérhetővé a Ryanair az idén áprilisban bevezetett átszállás szolgáltatást Budapestről.

A magyar utasok Milánó-Bergamo repülőtéri átszállással már Ibizára és Portóba utazhatnak Budapestről az ír fapados hálózatán.

Az átszálló jegyet váltó utasok számára garantált a csatlakozás, egy foglalási kódon szerepel a teljes járat, valamint az utasoknak nem kell elhagynia az átszállási repülőtéren a tranzit területet és újra belépni és a feladott csomagjaikat sem kell felvenni, majd ismét feladni.

Az ír fapados április elején jelentette be, hogy elsőként Rómában biztosítja a csatlakozásokat a járatai között, de idén és 2018-ban minden bázisára fokozatosan kiterjeszti az intézkedést.

A római tapasztalatok nagyon kedvezőek voltak, a foglalások a többi olasz útvonalon is emelkedtek Róma irányába, ennek köszönhetően növekedett piaci részesedésük az olasz piacon. A cég júniusban közölte, hogy a bergamói Orio al Serio repülőtéren folytatja az átszállások biztosításának bevezetését.
 
Forrás: AIRportal.hu

Megjelent: 2017.08.21.

Foglaljon városlátogatást!

Párizs, Róma, London, Barcelona! Repülővel már 1-2 órán belül elérhető városok sokaságából válogathat!

Újdonságok, aktuális hírek, változások